söndag, januari 15, 2012

Ja, då tar vi nya tag med bloggen då.....

Hösten blev lite stressig, vet inte varför. Vi var på en veckas semester till Turkiet okt/nov och efter det kom jag aldrig riktigt ikapp med arbetet känns det som. Sen är ju barnen numer 9, 11 och 14 år och tar tid på ett annat sätt än tidigare. Nu hoppas jag att det här året blir bättre!!!!

Häromdagen fick jag en försenad julklapp från syster-yster - och den var värd att vänta på. 4 härvor ljuvligt ullgarn i ljuvliga färger. Trots att jag köpte ny kamera före semestern så blev det inte rätt färger - hopplöst! Nu har jag bara beslutsvåndor över vad jag ska sticka. Det ljusa går i ljusblå/ljusgrå toner - svårt att förklara, men det ser inte ut som på bilden i alla fall...Håller på med vad jag kallar en julkofta. Dessvärre blev den inte klar innan jul. Baserat på en FLS med mönster från en drops lusekofta ner till. I drops lima. Känns som en favorit om den bara blir klar nån gång.


 I Julhelgen började jag också med ett par Inga vantar i vit fabel och blått drops delight. Men, det gäller att hålla tungan rätt i mun med mönstret så det tar sin lilla tid.....


Inga kommentarer: