tisdag, februari 02, 2010

Århundradets sämsta bloggare....

det måste ju vara jag det. Här händer ju ingenting!!! Antar att det beror på att jag gärna vill ha med bilder i bloggen och hur jag än håller på blir mina bilder inte bra. Inte ens med nya kameran jag fick i julklapp blir det bra. Sen tycker jag ju att det är så joxigt att ändra storlek på bilder, ladda upp dem och fixa länkar och så....

Tänk om man dessutom kunde göra om här alldeles själv - men jag lär mej ju aldrig. Får väl förlita mej på att Syster-Yster. kan ha tjugondag knut åt mej snart.

Jag har i alla fall stickat en del sen sist. Jag har fått en viss förkärlek för kortärmade koftor eller västar och har stickat mej en Shalom. som jag är helnöjd med. Stickade i mörkgrön Alaska och nu när jag har den mest varje dag har den blivit lite nopprig - besviken. Men, då har jag ju anledning att sticka en till, eller hur?? Ska bara tänka ut vilket garn det ska vara.


Ett annat dille är halskragar, mössor och vantar. Här en vit Bird´s nest i Garnstudios Alpaca som jag började med för flera år sedan som äntligen blivit klar. En grön i M&K babyull A noble cowl som jag stickade till stora dottern som hon använt typ en gång. Av Mirasol Miski stickade jag något som skulle bli en basker men som är mest som en vanlig mössa på mitt huvud.... tyvärr minns jag inte ens vilket mönster jag stickat... av samma garn ett par Weave (ravelrylänk) vantar.



Och så rött, vilket jag snart ska sluta fotografera för det ser inte klokt ut nån gång. Det här är också Miski och har en helt annan nyans än det här. I alla fall är det en Darkside cowl och en mössa som jag faktiskt inte kommer ihåg vad den heter... hittat den på Ravelry i alla fall men nu har den gömt sej!!!


Letar efter ideer till nåt större projekt nu. Har mitt Rowan Calmer garn som jag ännu inte bestämt mej för. En kortärmad kofta kanske..:-) Fortsätter så länge med mina mössor/halskragar/vantar - i den här bistra kylan eller snöstormen (finns bara två väderlägen här nu) behövs det ju i alla fall.