torsdag, december 03, 2009

Snö och vinter

Eftersom jag inte lyckats "julpynta" bloggen tänkte jag i alla fall glädja er med lite vinterbilder jag tog på morgonpromenaden idag. Det var 12 grader kallt och jag höll på att förfrysa fingrarna men vad gör man inte för lite vackra bilder!



(Inte mitt hus)

Jag vet ju hur glad du blir Maggan när du får se såna här bilder..... fniss.

Idag kom senaste numret av Stickmagasin i brevlådan och där var det också flera saker jag ville sticka. Återigen inget som passar ihop med garnet i källaren.... men det viktigaste är att det känns kul att sticka igen.

onsdag, december 02, 2009

Sticktorkan har lagt sej

Nu är jag i full gång igen. Började med Färilas Kalenderstickning - för en gångs skull började jag den 1 dec och är inte allt för långt efter. Stickar i vinrött Teetee elegant som jag köpte till förra året som inte blev något....

Sen har jag kommit på att jag vill ha en kortärmad kofta. Funderar på Shalom t ex. Ska bara komma på vilket garn jag ska sticka i också. Hittade också några hos garnstudio som jag är sugen på. Upptäckte då att en affär här på köpingen ska börja sälja Garnstudios garner så jag är så lycklig!!! Så kul med lite mer att välja på än Fuga och Raggi!! Hoppas att garnförsäljningen går bra så att hon tar hem fler märken också.

Så dök det upp ett litet (?) paket med 1 kg grått svensk ullgarn 2 tr som jag visst beställt i ett svagt ögonblick när Garntjänst sålde ett parti billigt. Vad i fridens dagar ska jag göra av det då??? Hoppas jag får mer inspiration så jag kommer på nåt bra projekt för det med.